Winemaker´s dinner

i samarbejde med DISTINTO og vinhuset Tenuta di Aglaea lørdag d. 01. februar kl. 17:30

Aftenens vært er danske Anne-Louise Mikkelsen som ejer og driver vinhuset Tenuta di Aglaea på Sicilien.
Her har Anne-Louise fundet et helt og aldeles unikt terroir med en porøs, nærmest sort, jordbund bestående af størknet lava og aske, der er hærdet lag på lag gennem tiden. Markerne er beplantet med den lokale sort Nerello Mascalese, de fleste små Albarello-buske, og flere af stokkene er op mod 100 år gamle.

Navnet på vinhusets topvin til og med årgang 2011 var ”N*”Anticchia”, mens fra og med årgang 2012 hedder topvinen “Anncare”. Udover denne fremstilles der de tre øvrige Nerello Mascalese-vine; “Aglaea”, “Thalìa” og ” Contrada Santo Spirito”. Dertil kommer hvidvinen “Bianco Sicilia”, ligeledes fremstillet på Etna.

Produktionen er naturlig og med den største respekt for miljøet og der vil være opnået fuld økologisk certificering i 2020.

Læs mere om Tenuta di Algaea her!

 

17:30 velkomst 

Snacks
2018 Tenuta di Aglaea, Etna Rosato

MENU

Ristet havtaskehale med spæk, tyttebær & porre
2018 Tenuta di Aglaea, Nerello Mascalese

Selleri consommé med squash & oliven
2016 Tenuta di Aglaea ”Thalia”

Risotto med kalveskank & salvie   
2016 Tenuta di Aglaea ”Santo Spirito”

Porchetta af vildsvin med fermenteret hvidløg & fennikel
2012 Tenuta di Aglaea ”Annacare”

Pecorino med pærekompot, krydret med sennep & fennikelfrø
2016 Tenuta di Aglaea, Bianco

 

995,- pr. person

KØB billet her

 

Helt særligt for denne aften har vi en unik pakke med middag, overnatning samt morgenmad fra:
1.590,- pr. person 

BESTIL overnatning og billet her

 

Arrangementet foregår på dansk for personer over 18 år.