Vi søger tjenerelever til Kokkedal Slot Copenhagen
Vil du arbejde i smukke omgivelser og være en del af vores fantastiske team på Kokkedal Slot Copenhagen?
Vi søger tjenerelever der elsker at have rollen som den gastronomiske sælger, og som trives som bindeled mellem vores gæster og køkken. Som tjenerelev hos os får du mulighed for at arbejde med en masse forskellige områder og afdelinger. Du vil lære alt lige fra konferencer, bar, tranchering samt ostevogn til bryllupper og gourmet.
Du bliver oplært af vores dygtige tjenere og sommelier, og der vil blive taget godt om dig så du kan føle dig tryg igennem hele dit elevforløb. Du vil få mulighed for at erhverve dig en bred og solid viden, og vil efter din elevtid være jobmæssigt godt rustet.
Vi forventer at du:
- Brænder for at yde fantastisk service, er kvalitetsbevidst og drives af den daglige gæstekontakt
- Du har masser af gå-på mod og har et stort ønske og en vilje til at lære og vide mere
- Omhyggelig, hjælpsom og fagligt interesseret
- Er i stand til at arbejde struktureret og trives med at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads
Vi kan tilbyde:
- En unik mulighed for at være del af en smuk arbejdsplads beliggende i billedskønne omgivelser
- Indgå i et dejligt team med engagerede og innovative ildsjæle på tværs af mange forskellige afdelinger
- Fokus på dig så du får et godt elevforløb, hvor du vil blive sørget godt for og taget hånd om
- Mulighed for indflydelse, faglig og personlig udvikling i samarbejde med vores fagligt dygtige og erfarende tjenerteam
- Blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback
- Gåafstand til Kokkedal Station
- Skiftende arbejdstider
Vi holder samtaler løbende.
For spørgsmål til stilling kontakt Ann Cathrine Nielsen; Klik her for at sende besked
Har det din interesse, så send din ansøgning; Klik her for at sende besked
Mission for Kokkedal Slot Copenhagen
- At skabe en attraktiv, visionær arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsmiljø: tryghed, gensidig respekt, gennemsigtighed, tydelig rollefordeling samt ”work / life balance”
- At skabe unikke gastronomiske oplevelser igennem forståelse og respekt for råvarerne, tilberedt med personlighed, dedikation og passion
- Igennem vores stolthed og integritet skabe stabilitet, så vi kan overgå forventninger
Vores værdier
- MOD – modet til at udfordre os selv og vores gæster
- VÆRTSKAB – professionel service, i dialog med gæsten, så vi kan indfri og overgå forventninger og behov
- GÆSTFRIHED – oprigtig nysgerrighed og interesse i vores gæster, kunder og leverandører