En ny tradition i The Living Room
Når ugen går på hæld, og mørket lægger sig over Slottet, tændes lysene i The Living Room og bordene dækkes op til en særlig type søndag.
Hver søndag serverer vi én klassisk varm ret ad libitum, anrettet til deling ved bordet, så I kan nyde måltidet i fællesskab.
Retten skifter fra uge til uge og tager afsæt i det danske køkken og sæsonens bedste råvarer.
Pris pr. person DKK 245,-
Der vil på aftenen være mulighed for at tilkøbe:
Et vegetarisk alternativ tilbydes, og vi tager hensyn til de mest almindelige allergener.
Menuplanen
2025
2. november
Krebinetter m/stuvet hvidkål & gulerødder, stegte kartofler & syltede cornichoner
16. november
Forloren hare, kartoffelmos, stegte porrer, tyttebærkompot, agurkesalat & brun sovs
23. november
Schnitzel af gris, ærter & selleri, råstegte kartofler, ”dreng” & skysauce
30. november
Osso buco, sellerimos, gremolata & grøn salat m/vinaigrette
7. december
Frikadeller, flødekartofler, stegte rosenkål & haricot verte m/vinaigrette
14. december
Medister, stuvet savoykål, syltede rødbeder, sennep & brun sovs
21. december
Glaseret skinke, kogte kartofler, grønlangkål & sennep
2026
4. januar
Brændende kærlighed, ventreche bacon, syltede rødbeder & grøn salat m/vinaigrette
11. januar
Forloren hare, kartoffelmos, stegte porrer, tyttebærkompot, agurkesalat & brun sovs
18. januar
Krebinetter m/stuvet hvidkål & gulerødder, stegte kartofler & syltede cornichoner
25. januar
Tarteletter m/høns, svampe, skorzonerod & haricot verte m/vinaigrette
1. februar
Braiserede svinekæber, kartoffelmos m/urter, stegt grønkål, perleløg & bacon