Juleaften

Oplev juleaften i Slottets magiske omgivelser.
Restaurant Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger, masser af levende lys og den imponerende Taffelsal, danner rammen om denne særlige aften.

Vi starter aftenen kl. 17:30 med et glas champagne.
Herefter serverer vi en 4 retters julemenu ledsaget af en nøje udvalgt vinmenu (alkoholfri alternativ tilbydes) samt kaffe med sødt fra slotskonditoren.

MENU

Hummerterrin med peberrodsmayonnaise, syrlig kvæde, blæktuille og radise
Domdechant Werner, Riesling kabinett trocken, Hochheimer Holle, Rheingau, Tyskland

Torsk bagt ved 42 grader med selleripuré, rosenkål, hasselnød og muslingesauce
Louis Jadot, Cellier de la Sablière, Chablis, Frankrig

Stegt økologisk dansk landand fra Mangholm med syltet rød spidskål, jordskokker, røget spæk og andesauce med fyld af æbler og kråser samt brunede og hvide kartofler a part
Boutinot ”Séguret”, Côtes du Rhône, Frankrig

Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Warre´s Otima 10, Tawny, Duoro, Portugal

*

Fra 2.145,- pr. person inkl. overnatning med morgenmad

UDSOLGT

Det er også muligt at deltage juleaften uden overnatning:
1.495,- pr. person
1.045,- pr. person for personer under 18 år

UDSOLGT

Bemærk der serveres alkoholfri drikkevarer for gæster under 18 år.
Juleaften med og uden overnatning kan ikke refunderes efter bestilling.