Juleaften 2018

Oplev juleaften i Slottets magiske omgivelser.
Restaurant Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger, masser af levende lys og den imponerende Taffelsal, danner rammen om denne særlige aften.

Vi starter aftenen kl. 17:30 med et glas champagne.
Herefter serverer vi en 4 retters julemenu ledsaget af en nøje udvalgt vinmenu (alkoholfri alternativ tilbydes) samt kaffe med sødt.

 

MENU
Røget laks med østerscreme, æble og grønkål
Vin: Chablis, Louis Jadot

Helleflynder bagt med svampe, syltede skorzonerrødder og muslingesauce
Vin: Journeys End, Chardonnay, Stellenbosch

Ballotine af berberiand, løg, sveskepure, syltet rødspidskål, brunede kastanjer, julesalat, let krydret sauce & kartofler á part
Vin: Boutinot ”Seguret”, Cotes du Rhone

Ris a la mande med kirsebærsauce
Vin: Quinta Ruby Port

 

JULEAFTEN INKLUSIVE OVERNATNING

Pris fra 2.095,- per person
I delt dobbeltværelse med morgenmad

BESTIL DIN JULEAFTEN MED OVERNATNING HER
Husk at ændre ankomstdatoen til 24. december i bookingmodulet

**

JULEAFTEN UDEN OVERNATNING

Pris  1.445 per person
Pris  995 per person for unge under 18 år

BESTIL DIN JULEAFTEN PÅ SLOTTET HER