1. & 2. Juledag

1. og 2. juledag serverer den koselige Restaurant Slotskælderen en juleinspirert meny.

5-retters menu

1. servering
Rimmet kammusling med syltede skorzonerrødder, perleløg, dild og muslingeskum

2. servering
Bagt torsk med blomkålspuré, brunet smør og bergamotte

3. servering
Rosastegt kalvemørbrad med græskar, sherrysyltede kantareller og rødvinssauce med røget marv

4. servering
Comte 32 mdr. med kvæde, valnødder og sort peber

5. servering
Haiti chokoladebar med hasselnød krokant og solbærsorbet

DKK 595,- per person
Børn under 12 år ½ pris

Julebuffet serveret ved eget bord

1. servering
Hvide sild marineret i dild med karrysalat, kapers, løg og kogte æg

2. servering
Koldrøget ørred med rejer, avokado, fennikel og gélé af brændt citron
Petit fiskefilet med kapers, syltet citron, dild mayonnaise og skalotteløg

3. servering
”Duroc” svinekam med puffet svær, æble-rødløgskompot og svesker
Confiteret andelår af dansk økologisk and med rødkål krydret med anis og kanel

4. servering
3 slags oste fra nær og fjern med knækbrød og rødvinskogte valnødder

5. servering
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

DKK 455,- per person
Børn under 12 år ½ pris

BESTILL HER

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud per e-post til booking@kokkedal-slot.dk
eller per telefon på +45 44 22 80 08