Skt. Hans middag

Tirsdag den 23. juni fejrer vi sankthansaften på Slottet med en fireretters set menu på Terrassen.
Køkkenet har sammensat nogle af midsommerens allerbedste råvarer og tilbereder dem med passion og omhu, så du rigtig kan nyde smagen af den tidlige sommer.

 

MENU

Syltede hvide asparges med marinerede ærter, løvstikke og parmesan
2018 Château Langlois, Sancerre

Ristet knurhane ¨bouillebaisse¨ med rouille, fennikel og kartoffel
2018 Stag´s Leap Wine Cellars “Hands of Time”, Chardonnay

Timianstegt ”Duroc” svinekam med sauterede majs, kantareller og fermenteret hvidløg
2016 Camerano, Langhe Nebbiolo

Hindbær med chokolademousse, hasselnødder og spansk kørvel
2013 Château Doisy Vedrines “DV”, Sauternes 2. Cru

Menu 525,-
Vinmenu 475,-

 

BOOK BORD ONLINE

Bordreservation er nødvendig inden ankomst.
Kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk