Skt. Hans middag

Søndag den 23. juni fejrer vi sankthansaften på Slottet med en fireretters set menu på Terrassen. Køkkenet har sammensat nogle af midsommerens allerbedste råvarer og tilbereder dem med passion og omhu, så du rigtig kan nyde smagen af den tidlige sommer.  

 

MENU

Syltede hvide asparges med ærter, løvstikke & parmesan
Vin: Wittmann, Riesling Trocken, Rheinhessen, Tyskland

 

Morkelfarseret pighvar med sommerløg i morkelvinaigrette & sauce blanquette
Vin: Journeys End, Chardonnay, Stellenbosch, Sydafrika

 

Majspoussin med brunet blomkålspuré, stegt blomkål & trøffelsauce
Vin: Domaine Michel Magnien, Bourgogne Rouge, Frankrig

 

Marinerede jordbær med jordbærsorbet & champagneskum
Vin: Acquesi, Brachetto, Piemonte, Italien  

 

Pris 525,-

Vinmenu 475,- 

 

BOOK BORD ONLINE  

Bordreservation er nødvendig inden ankomst.
Kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk