RESTAURANT SLOTSKÆLDEREN

Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme med hjertevarme og vægt på det gode værtskab. Her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske om en god oplevelse. Slotskøkkenets menu tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og på hylderne i slottets vinkælder finder tjenerne altid de flasker, der passer til netop dine ønsker.

Over sommeren har Slotskælderen åben hver fredag og lørdag.

6 retters set menu 750,- 
Vinmenu 6 gl. 650,- 
Vand ad libitum 45,- 

BOOK BORD ONLINE

VINKORT

SET MENU 
gældende frem til d. 8. august

Oscietra caviar med rimmet Hamachi, grønne asparges, confiteret æggeblomme & persille

Rørt taskekrabbe med limemayonnaise, syltede tomater & avocado

Farseret pighvar med hvide asparges, ramsløg og blanquettesauce

Timianstegt poussinbryst med blomkål, morkelvinaigrette, trøffel og Vestehavsost

Creme af Tallegio med tomater og oliven

Marinerede jordbær med jordbærsorbet og champagneskum

 

VIN MENU
gældende frem til d. 8. august

2016 Pazo senorans, Albariño, Rias Baixas, Spanien
2017 Château Langlois, Sancerre, Loire, Frankrig
2017 Journeys End, Chardonnay, Stellenbosch, Sydafrika
2016 Tenuta di Aglea Etna Rosso “Thalia”, Nerello Masscalese, Sicilien, Italien
2016 Weszeli, Riesling Belle Fleur, Kamptal, Østrig
N.V. Acquesi, Brachetto, Piemonte, Italien

 

SET MENU 
fra d. 9. august

Rimmet sandart med agurk, syltede grønne jordbær, bronzefennikel, lime og kaviar

Ristet blæksprutte fra Læsø med sommerkål, friske hasselnødder, brunet smør og saltet bergamotte

Vagtel med sauteret majs, oliven, bagte tomater krydret med fennikel pollen og skysauce

Filet af ”Duroc” gris med blommer, kantareller løg og blommesauce

Moulis chevre med rødbede, syltede kirsebær og citrontimian

Pocheret fersken marineret i skovmærke med mandel cremeux og yoghurtsorbet

Kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk
Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.