RESTAURANT SLOTSKÆLDEREN

Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme med hjertevarme og vægt på det gode værtskab. Her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske om en god oplevelse.
Slotskøkkenets menu tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og på hylderne i slottets vinkælder finder tjenerne altid de flasker, der passer til netop dine ønsker.

Slotskælderen har åben hver fredag og lørdag aften frem til d. 28. september.
Pr. d. 1. oktober er restauranten åben hver dag til frokost og aften.

 

6 retters set menu 750,-
Vinmenu 6 gl. 650,- 
Vand ad libitum 45,- 

BOOK BORD ONLINE

VINKORT

SET MENU
gældende frem til d. 21. september

Baerii caviar med rimmet sandart, agurk, syltede grønne jordbær og lime mayonnaise
2018 Château Langlois, Sancerre, Loire, Frankrig

Ristet blæksprutte fra Læsø med sommerkål, friske hasselnødder, brunet smør og saltet bergamotte
2018 Wittmann, Riesling, Trocken, Rheinhessen, Tyskland

Vagtel med sauteret majs, oliven, bagte tomater krydret med fennikel pollen og skysauce
2015 Domaine Michel Magnien, Bourgogne Rouge, Bourgogne, Frankrig

Filet af ”Duroc” gris med blommer, kantareller løg og blommesauce
2016 Alexander Valley Vineyards, Cabernet Sauvignon, Alexander Valley, USA

Moulis chevre med rødbede, syltede kirsebær og citrontimian
     N.V. Warre´s Otima 10, Tawny, Duoro, Portugal

Pocheret fersken marineret i skovmærke med mandel cremeux og yoghurtsorbet
  2013 Château Doisy Vedrines “DV”, Sauternes

SET MENU
fra d. 27. september

Rimmet kammusling med syltede salatløg, persille, friteret kartoffel og muslingesauce
2018 Wittmann, Riesling, Trocken, Rheinhessen, Tyskland

Bagt torsk med østers, vinterkål og sauce på stegt kyllingeskind
2016 Château des Jacques “Clos de Loyse”, Beaujolais, Frankrig

Stegt pighvar med røget spæk, selleripuré med fermenteret hvidløg, grillet porre og tyttebær
2017 Domaine Bernolin “Les Corbaisons”, Bourgogne rouge, Frankrig

Dådyrmørbrad med artiskokpuré, kantareller og hasselnøddecreme
2017 Brovia, Barbera d’Alba ”Sori del Drago”, Italien

Moulis de chèvre, bagte figner og rødbedegelé
N.V. Warre´s Otima 10, Tawny, Duoro, Portugal

Cremeux af passionsfrugt og mælkechokolade, syltet mango og passionsfrugtgranité
2017 Domäne Wachau, Beerenauslese, Østrig

Kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk
Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.