Påskefrokost

1. &  2. påskedag

Nyd den hyggelige højtidsstemning og det spirende forår i slottets smukke omgivelser når vi serverer påskefrokost både til frokost og aften.
Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme, mens Terrassen byder på udsigt til slotsparken og Øresund.

Vi serverer en stribe delikate retter baseret på forårets råvarer, som vores køkken tilbereder med lige dele passion og omhu. For at fuldende oplevelsen har vi et stort udvalg af kolde øl og snaps – ligesom der er mulighed for at gå på opdagelse i vores velassorterede vinkælder.

MENU

1. servering
Stenbiderrogn med kartoffelvaffel, pisket økologisk creme fraiche og rødløg

2. servering
Saltet helleflynder med dild, peberrodsfløde og syltet citron
Asparges ´salat´ med urter og søkogte rejer
Oksetatar med sennepsmayonnaise og tørret æggeblomme

3. servering
Farseret perlehønebryst med ristede forårsløg, svampe, agurk, nye kartofler og skilt sauce med persilleolie

4. servering
Profiteroles med vaniljeis og chokoladesauce

 

395,- pr. person
1/2 pris til og med 11 år