Juleaften

Oplev juleaften i Slottets magiske omgivelser.
Restaurant Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger, masser af levende lys og den imponerende Taffelsal, danner rammen om denne særlige aften.

Vi starter aftenen kl. 17:30 med et glas champagne.
Herefter serverer vi en 4 retters julemenu ledsaget af en nøje udvalgt vinmenu (alkoholfri alternativ tilbydes) samt kaffe med sødt fra slotskonditoren.

Den hyggelige aften kan forlænges med overnatning  i et af slottets 59 værelser.

Ophold

Et glas champagne

4 retters julemenu

Citrussaltet laks med agurk, østers, dild & fløde

Bagt torsk med kastanje- og urteskorpe, grønkål, kastanjer, syrlige løg & karl Johancrème

Ballotine af økologisk dansk landand fra Mangholm med sveskepuré, selleri, syltet rødkål, æble-kvæde sauce, samt hvide & brune kartofler

Ris à l’amande med lun kirsebærsauce   

Vinmenu

Kaffe/te med julesødt

Overnatning

Morgenmad

 

fra 2.270 pr. person

Middag

Et glas champagne

4 retters julemenu

Citrussaltet laks med agurk, østers, dild & fløde

Bagt torsk med kastanje- og urteskorpe, grønkål, kastanjer, syrlige løg & karl Johancrème

Ballotine af økologisk dansk landand fra Mangholm med sveskepuré, selleri, syltet rødkål, æble-kvæde sauce, samt hvide & brune kartofler

Ris à l’amande med lun kirsebærsauce 

Vinmenu

Kaffe/te med julesødt

 

1.565,- pr. person