JULEFROKOST 2019

Fold højtidens feststemning ud med kollegaer & venner, når Slottet sætter rammen om en uforglemmelig aften med pragtfuld julemad, godt selskab og live dansemusik.

 

DATOER
fredag d. 22. november, lørdag d. 23. november, fredag d. 29. november, lørdag d. 30. november,
fredag d. 6. december, lørdag d. 7. december, fredag d. 13. december

 

JULEFROKOST PAKKE
Velkomstdrink kl. 18:00
Klassisk julebuffet serveret på fade ved eget bord

menu
Hvide sild marineret i dild og snaps med karrysalat, kapers, løg og kogte æg

Koldrøget ørred med rejer, avokado, fennikel og gélé af brændt citron
Petit fiskefilet med rå blomkål, kapers, syltet citron, dild mayonnaise og skalotteløg

”Duroc” svinekam med puffet svær, æble-rødløgskompot og svesker
Confiteret andelår af dansk økologisk and med rødkål krydret med anis og kanel

3 slags oste fra nær og fjern med knækbrød og rødvinskogte valnødder

Ris a la mande med lun kirsebærsauce
*

Øl, vin og vand ad libitum under middagen
Kaffe/te og avec
Livemusik ved Slottets husorkester
Cocktails, longdrinks, øl, vin og vand ad libitum efter middagen
Arrangementet slutter kl. 02:00 med natmad “to go” og en flaske vand

 

1.345 pr. person 
d. 30. november

1.545 pr. person
alle andre datoer

 

OVERNATNING

Den festlige aften kan forlænges med en overnatning  i et af slottets 59 værelser – til speciel pris:

Enkeltværelse fra kr. 925,-
Dobbeltværelse fra kr.  1.025,-

Inklusive morgenmad

*

Kontakt os gerne på mail: booking@kokkedal-slot.dk eller telefon 44 22 80 06

Julefrokost med overnatning “festophold” kan også bestilles online.

BOOK FESTOPHOLD ONLINE HER

send forespørgsel