Mortensaften

Traditionen tro fejrer vi den 10. november Mortensaften i stearinlysenes skær under hvælvingerne i den hyggelige restaurant Slotskælderen.

BESTIL BORD ONLINE

 

MENU

Torsketatar med østers, syltede rødløg, rugbrøds crumble og syrnet fløde skilt med persilleolie
2018 Louis Jadot, Cellier de la Sablière, Chablis, Frankrig

Stegt sandart med græskar, kantareller, hasselnød og brunet smør
2016 Château La Garde, Pessac-Leognan, Bordeaux, Frankrig

Stegt økologisk dansk landand fra Mangholm med karamelliseret kastanje, stegte skorzonerrødder, svampe og andesauce med fyld af confiterede kråser
2017 Brovia, Barbera d’Alba ”Sori del Drago”, Piemonte, Italien

Krydderstegt æble med kanelis, karamelliserede mandler og rosiner i rom
1992 Chateau Bellerive, Quarts De Chaume, Loire, Frankrig

 

Pris 495,-
Børn under 12 år ½ pris

Vinmenu 495,-

 

Kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk
Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.