1. & 2. juledag

Nyd den hyggelig højtidsstemning i restaurant Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys som sætter en stemningsfuld ramme 1 & 2 juledag.

Vi serverer en stribe delikate retter baseret på julens råvarer og for at fuldende oplevelsen har vi et stort udvalg af kolde øl og snaps – ligesom der er mulighed for at gå på opdagelse i vores velassorterede vinkælder.

5-retters menu

1. servering
Rimmet kammusling med syltede skorzonerrødder, perleløg, dild og muslingeskum

2. servering
Bagt torsk med blomkålspuré, brunet smør og bergamotte

3. servering
Rosastegt kalvemørbrad med græskar, sherrysyltede kantareller og rødvinssauce med røget marv

4. servering
Comte 32 mdr. med kvæde, valnødder og sort peber

5. servering
Haiti chokoladebar med hasselnød krokant og solbærsorbet

595,- per person
Børn under 12 år ½ pris

Julebuffet serveret ved eget bord

1. servering
Hvide sild marinerede i dild med karrysalat, kapers, løg og kogte æg

2. servering
Koldrøget ørred med rejer, avokado, fennikel og gélé af brændt citron
Petit fiskefilet med syltet citron, kapers, dild mayonnaise og skalotteløg

3. servering
”Duroc” svinekam med puffet svær, æble-rødløgskompot og svesker
Confiteret andelår af dansk økologisk and med rødkål krydret med anis og kanel

4. servering
3 slags oste fra nær og fjern med knækbrød og rødvinskogte valnødder

5. servering
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

455,- per person
Børn under 12 år ½ pris

BOOK BORD ONLINE HER

eller kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk

Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.