Da En
Booking
Værelser Brasseriet Slotskælderen Spa Møde
Brasseriet

UFORMEL
MØDESTED

Brasseriet er det uformelle mødested, hvor velsmagende serveringer, blander sig med samtalerne over forretningsfrokosten, familiehyggen og middagen for to.

Vi serverer med hjertevarme og vægt på det gode værtskab – her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske, om en god oplevelse under de elegante lysekroner i Taffelsalen.

På de lune dage vil der være mulighed for at sidde på vores overdækkede terrasse og nyde udsigten over Slotsparken.

Vi anbefaler bordreservation inden ankomst.

BOOK BORD I BRASSERIET

Menu / Søndag - Onsdag
Klik for mere
Vine pr. glas
Klik for mere

HORS D’ŒUVRE

  • Gillardeau østers med grillet citron og vinaigrette / 3 stk. DKK 135,- / 6 stk. DKK 210,-
  • Oliven og saltede nødder / DKK 60,-
  • Babyferskner / DKK 45,-
  • Eddikechips / DKK 45,-
  • Nørre Søby skinke med melonsorbet / DKK 75,-

 

SMÅ & STORE RETTER

  • Oksetatar / DKK 145,-
    Cognac, urter, løg, cornichoner, salat, sennepsvinaigrette, æggeblomme creme og Pomme Paille

  • Tomat Consommé / DKK 135,-
    Bagte tomater, oliven og fennikel
    – Tillæg Stegt kammusling / DKK 45,-

  • Dagens fisk
    Forret / DKK 135,-
    Hovedret / DKK 275,-

  • Ribeye / DKK 345,-
    Blomkål, karse, pommes frites og rødvins reduktion

  • Kokkedal Slots 3-retters aftenmenu / DKK 425,-
    Lavet frisk hver dag af sæsonens gode råvarer – spørg tjenerenAftenens menu forret / DKK 125,-
    Aftenens menu hovedret / DKK 225,-

 

LÆKKERIER

  • Oste fra nær og fjern / 3 slags DKK 125,-  / 6 slags DKK 195,-
  • Rødgrød a la Kokkedal / DKK 125,-
    Sommerbær, ristede mandler og vanilieis

Sødt fra Slottets konditor

  • Små fyldte chokolader 3 slags / DKK 45,-
  • Dagens kage / Dagspris

 

Information om allergene ingredienser i vores retter, kan fås ved henvendelse.
Bemærk venligst, at menuen ændres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer.

CHAMPAGNE

  • Philippe Prié, Cuvée Archange, Côte des Bar / DKK 135,-

 

ROSÉVINE

  • Château des Bertrands, Cote de Provence, 2018 / DKK 75,-

 

HVIDVINE

  • Dagens Sauvignon blanc / DKK 105,-
  • Wittmann Riesling trocken, Rheinhessen 2018 / DKK 125,-
  • Trimbach, Grand Cru “Vieilles Vigne’’ Alsace 2017 / DKK 125,-
  • Step’s Leap Hand Of Time Napa Valley / DKK 135,-
  • Louis Jado, Bouzeron, Cote Chalonnais, Bourgogne / DKK 145,-

 

RØDVINE

  • Sebastani, Central Coast / DKK 115,-
  • Chapoutier, Crozes-Hermitage, Nord Rhone 2018 / DKK 125,-
  • Nik Weis, Spätburgunder, Mosel 2018 / DKK 135,-
  • Macan Clasico, Rioja / DKK 145,-
  • Faiveley “Vieilles Vignes” Coté-D’or 2016 / DKK 175,-

 

DESSERTVINE

  • Château du Mayne Sauternes 2018 / DKK 105,-
  • Pereira d’Oliveira, Madeira 10 years / DKK 115,-
  • Fonseca Guimaraens Crusted Port 2015 / DKK 135,-
  • Fritz Haag, Brauneberger, Mosel 2018 / DKK 135,-
  • Udvalg af 3 smagsglas / DKK 135,-
  • Udvalg af 5 smagsglas / DKK 155,-

 

Priserne er pr. glas.
Bemærk venligst, at udvalget ændres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Menu / Torsdag - Lørdag
Klik for mere

HORS D’ŒUVRE

  • Gillardeau østers med grillet citron og vinaigrette / 3 stk. DKK 135,- / 6 stk. DKK 210,-
  • Oliven og saltede nødder / DKK 60,-
  • Babyferskner / DKK 45,-
  • Eddikechips / DKK 45,-
  • Nørre Søby skinke med melonsorbet / DKK 75,-

 

SMÅ & STORE RETTER

  • Oksetatar / DKK 145,-
    Cognac, urter, løg, cornichoner, salat, sennepsvinaigrette, æggeblomme creme og Pomme Paille

  • Bagt Selleri / DKK 145,-
    Kantareller og sprødt brød

  • Kokkedal Slots 3-retters aftenmenu / DKK 425,-
    Lavet frisk hver dag af sæsonens gode råvarer – spørg tjenerenAftenens menu forret / DKK 125,-
    Aftenens menu hovedret / DKK 225,-

 

LÆKKERIER

  • Hvid chokolade mousse med rabarber / DKK 125,-
  • Friteret gedeost med syrlig æble / DKK 125,-

Sødt fra Slottets konditor

  • Små fyldte chokolader 3 slags / DKK 45,-
  • Dagens kage / Dagspris

 

Information om allergene ingredienser i vores retter, kan fås ved henvendelse.
Bemærk venligst, at menuen ændres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Kok på Kokkedal Slot Copenhagen
Kaviar spises på blinis
Fin gourmet mad serveret på kreativ vis
Gourmetmad bliver serveret ti 4 personer i taffelsalen
En pige får serveret en tallerken med mad af en tjener mens hun sidder på en voksen mands skød og alle smiler
Gæsterne skåler med østers ti deres menu i restauranten

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få nyhederne som den første. Vi sender nyheder og specielle tilbud fra Slottet direkte til din mailboks 1 gang om måneden.
Tak for din tilmelding!
Vi benytter egne og tredjeparters cookies på kokkedalslotcopenhagen.dk.
Læs mere
Jeg accepterer
Cookies bruges til: Nødvendige funktioner på hjemmeside, funktioner som giver dig bedst mulige brugeroplevelse på siden, markedsføring samt statistik og webanalyse. Vælg «Jeg accepterer» hvis du accepterer vores brug af cookies. Læs mere om vores brug af cookies her.
Tilbage
Blokér cookies