Da En
Booking
Værelser Restaurant Spa Event Møde
Brasseriet

UFORMEL
MØDESTED

Brasseriet er det uformelle mødested, hvor velsmagende serveringer, blander sig med samtalerne over forretningsfrokosten, familiehyggen og middagen for to.

Vi serverer med hjertevarme og vægt på det gode værtskab – her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske, om en god oplevelse under de elegante lysekroner i Taffelsalen.

På de lune dage vil der være mulighed for at sidde på vores overdækkede terrasse og nyde udsigten over Slotsparken.

Vi anbefaler bordreservation inden ankomst.

BOOK BORD I BRASSERIET

Menu
Klik for mere
Vine pr. glas
Klik for mere

HORS D’ŒUVRE

  • Gillardeau østers med grillet citron og vinaigrette / 3 stk. DKK 135,- / 6 stk. DKK 210,-
  • Oliven og saltede nødder / DKK 60,-
  • Babyferskner / DKK 40,-
  • Eddikechips / DKK 40,-
  • Nørre Søby skinke med melonsorbet / DKK 75,-
  • 30 gr. Baerii Gold Caviar med blinis, creme fraiche og rødløg / DKK 495,-

 

HOVEDRET

  • Croque madame au truffé / DKK 155,-
    Spejlæg, spinat, skinke, vestehavs ost og trøffel

  • Oksetatar / DKK 145,-
    Cognac, urter, løg, cornichoner, salat, sennepsvinaigrette, æggeblomme creme og Pomme Paille

  • Hvide asparges / DKK 175,-
    Rygeost, hollandaisesauce og urter
    – Tillæg fjordrejer 50 gr. / dags pris

  • Paté en crouté / DKK 135,-
    Pistacie, svampe, portvin samt spæde grøntsager i sennepsvinaigrette

  • Dagens fisk a la nage
    Forret / dags pris
    Hovedret / dags pris

  • Ribeye / DKK 245,-
    Blomkål, karse, pommes frites og sauce choron

 

DESSERT

  • Oste fra nær og fjern / 3 slags DKK 125,-  / 6 slags DKK 195,-
  • Rabarber marengs tærte med vanilleis / DKK 125,-

Sødt fra Slottets franske konditor

  • Canelé / DK 25,-
  • Petit four 3 slags / DKK 45,-

 

Information om allergene ingredienser i vores retter, kan fås ved henvendelse.
Bemærk venligst, at menuen ændres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer.

CHAMPAGNE

  • Henri Giraud “Esprit” / DKK 135,-

 

ROSÉVINE

  • Château des Bertrands 2018 / DKK 105,-

 

HVIDVINE

  • Vespaiolo 2018 / DKK 95,-
  • Domdechant Vemer Riesling 2018 / DKK 125,-
  • Domaine Ferret Pouilly Fuisse 2017 / DKK 125,-
  • Domaine Paul Blanck Schlossberg / DKK 195,-
  • Domaine Eden Chardonnay 2013 / DKK 225,-
  • Louis Jadot Meursault Bourgogne 2017 / DKK 245,-

 

RØDVINE

  • Bodega Chacra Pinot Noir 2018 / DKK 105,-
  • Celeste Reserva 2015 / DKK 145,-
  • Faiveley “Vieilles Vignes” 2016 / DKK 175,-
  • Remo. Pére et Fils Vosne-Romanée 2014 / DKK 245,-
  • Bodega Mouro “Terreus” 2014 / DKK 345,-
  • Château Cos d’Estournel 2001 / DKK 545,-

 

DESSERTVINE

  • Château du Mayne Sauternes 2018 / DKK 105,-
  • Warre’s Otima Colheita 2006 / DKK 125,-
  • Fonseca Guimaraens Crusted Port 2015 / DKK 135,-
  • Kelleris “Bulls Eye” 2011 / DKK 155,-
  • Château Doisy Däene 2008 / DKK 225,-

 

Priserne er pr. glas.
Bemærk venligst, at udvalget ændres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Kok på Kokkedal Slot Copenhagen
Kaviar spises på blinis
Fin gourmet mad serveret på kreativ vis
Gourmetmad bliver serveret ti 4 personer i taffelsalen
En pige får serveret en tallerken med mad af en tjener mens hun sidder på en voksen mands skød og alle smiler
Gæsterne skåler med østers ti deres menu i restauranten

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få nyhederne som den første. Vi sender nyheder og specielle tilbud fra Slottet direkte til din mailboks 1 gang om måneden.
Tak for din tilmelding!
Vi benytter egne og tredjeparters cookies på kokkedalslotcopenhagen.dk.
Læs mere
Jeg accepterer
Cookies bruges til: Nødvendige funktioner på hjemmeside, funktioner som giver dig bedst mulige brugeroplevelse på siden, markedsføring samt statistik og webanalyse. Vælg «Jeg accepterer» hvis du accepterer vores brug af cookies. Læs mere om vores brug af cookies her.
Tilbage
Blokér cookies