Årets nytårs menu – Take Away!
Få en ægte slotsoplevelse hjemme i stuen og lad vores dygtige gourmetkokke forkæle jer med en perfekt velsmagende 4-retters nytårsmenu. Se hvordan kokkene tilbereder menuen i videoen forneden.
Vi har nøje udvalgt de bedste råvarer, kokkereret med respekt for traditioner & fornyelse og anrettet det hele luksuriøst. Vi har naturligvis også udvalgt de bedste vine, så I kan blive forkælet ud over det sædvanlige.

Torsk med vinterkål, østersmarinade & muslingesauce
Svampeconsommé tilsmagt med sherry, kastanjer, vagtel & trøffel
Timianstegt dansk kalvemørbrad med selleri, løg, stegt kartoffel & letrøget madeirasauce med kalvebrissel
Sprød praliné med chokolade crémeux, gran & klementin
kr. 550,-



TILVALGSMULIGHEDER
30 g. kaviar GASTROunika med blinis, rødløg & crème
fraîche – kr. 450,-
2 slags salte snacks- kr. 40,-
Pâtè chaud med comté & kvæde
Rugmelstartelet med pisket crème fraîche & ørredrogn
3 slags oste fra nær og fjern med knækbrød & kompot
– kr. 125,-
Kransekage – kr. 35,-
