Assisterende Køkkenchef
Vil du arbejde i smukke omgivelser og være en del af vores fantastiske team på Kokkedal Slot Copenhagen? Et Gourmethotel, der er bygget på traditionelle værdier baseret på gæstfrihed og godt værtskab, krydret med god mad. Køkkenet bærer en central rolle, og berører alle flader. Vores brasserie drifter til morgen, frokost og aften alle ugens dage, og vores gourmet restaurant drifter onsdag til lørdag.
Din nye arbejdsplads
Vi brænder for at det vi serverer for vores gæster, er af ypperste kvalitet, og vi sætter stor pris på at du deler denne passion. Kerneværdierne i køkkenet er derfor høj gastronomisk faglighed, med også at være en god kollega overfor hinanden, leder til leder, samt overfor vores elever og andre afdelinger. Vi udvikler og hver dag, laver nye tiltag og deler interessen i hele tiden at blive bedre. Derfor er vi i køkkenet omstillingsparate, og søger altid at holde fokus således at vi kan levere et excellent produkt hver gang.
Du vil i dit daglige virke være primært fokuseret på vores Gourmet restaurant ”Slotskælderen anno 1746” men indgå som en del af ledelsen i køkkenet, og derfor også skulle træde til i forbindelse med håndtering (og udvikling) af vores andre områder, som brasseriet, møder & konferencer samt vores eksklusive selskaber.
Vi tilbyder
- En spændende dagligdag hvor dagene aldrig er ens
- Et højt gastronomisk niveau hver dag
- Det gode kollegaskab, hvilket indebærer at vi møder glade ind på arbejde og sørger for at alle går glade hjem
- At vi passer godt på vores team og får det hele til at lykkedes sammen – at vi kan fejre hinandens succeser sammen
- Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedssikring
- Mulighed for indflydelse samt faglig og personlig udvikling
- Fordelagtig personalerabat på middage, wellness samt overnatning på Slottet
- Gåafstand til Kokkedal Station
Din baggrund og kvalifikationer
- Du har et højt gastronomisk niveau og elsker at udvikle vores retter, og udvikle dig selv
- Du har erfaring fra både High End køkkener og gerne har erfaring fra hotel drift
- At du er kapabel til at træffe gode beslutninger og til at skabe en stabil hverdag. En hverdag hvor vi dels taler udvikling, men hvor vi samtidig også driver en forretning og er i drift
- Du tager hånd om vores elever og kollegaer i køkkenet med professionalisme, og træder ind i alle roller i køkkenet
- At du er mødestabil og loyal
- Du brænder for at give vores gæster den bedste version af dig selv
- Du brænder for det gode lederskab og for at sikre den gode tone i køkkenet
Mission for Kokkedal Slot Copenhagen
- At skabe en attraktiv, visionær arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsmiljø: tryghed, gensidig respekt, gennemsigtighed, tydelig rollefordeling samt ”work / life balance”
- At skabe unikke gastronomiske oplevelser igennem forståelse og respekt for råvarerne, tilberedt med personlighed, dedikation og passion
- Igennem vores stolthed og integritet skabe stabilitet, så vi kan overgå forventninger
Vores værdier
- MOD – modet til at udfordre os selv og vores gæster
- VÆRTSKAB – professionel service, i dialog med gæsten, så vi kan indfri og overgå forventninger og behov
- GÆSTFRIHED – oprigtig nysgerrighed og interesse i vores gæster, kunder og leverandører
Interesseret?
For spørgsmål til stillingen kontakt Kasper Heebøll på heeboll@kokkedal-slot.dk, Philippe Houdet på houdet@kokkedal-slot.dk eller
Christina Dunker på dunker@kokkedal-slot.dk
Har det din interesse, så send din ansøgning til job@kokkedal-slot.dk