Sunday Roast

Inviter familien og venner til en velsmagende steg i løbet af søndagen.
I januar, februar og marts genoptager vi vores populære Sunday Roast, der er baseret på det traditionelle, engelske familieritual.

Nyd en afslappende frokost eller middag i vores romantiske rammer eventuelt med en spadseretur i parken eller ved stranden.
Dette hyggelige koncept er også oplagt til fødselsdage og andre begivenheder, der skal fejres.

BOOK BORD

Forret & hovedret
Pris 225,- per person
Pris 113,- for børn til og med 11 år

Dagens dessert 65,- per person

 

MENU JANUAR

Rimmet torsk med æggeblommecreme, rødbedevinaigrette, bacon og spæde urter

Okseculotte med karamelliseret løgpuré og brøndkarse
A part serveres kartoffelmos, stegte jordskokker, salat med hasselnødder og æble samt rødvinssauce

 

MENU FEBRUAR

Kulmule med peberrodsmayonnaise, karse og rugbrød

Glaseret kalveskank med persille-citron granulat
A part serveres grydestegte gulerødder med mandler, knuste kartofler med friskost, krydderurtesalat og svampe-sherry sauce

 

MENU MARTS

Letrøget gravad laks med kartoffelvaffel og pisket creme fraiche

Ballotine af økologisk kylling fra Rokkedahl med stegt kejserhat
A part serveres kål i trøffelvinaigrette, stegte kartofler, sherrysyltede svampe og persilleskysauce

 

VINKORT

Sunday Roast starter d. 13. januar 2019
BOOK BORD

Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst via online booking
eller telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk