Skt. Hans middag

Nyd en velsmagende Skt. Hans menu i én af vores 2 restauranter.
Aftenen byder på nedenstående menu og bordreservation er nødvendig.
Vi glæder os til at byde velkommen til denne hyggelige aften.

 

BESTIL BORD HER

eller kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk

 

TERRASSEN

 

Jomfruhummer
Tomat – vandmelon – bronzefennikel – citronverbena
2003 Domaine Bliemerose, Riesling, Alsace, Frankrig

 

Hvide asparges
Løgurter – Persille – Sauce med Vesterhavsost
2012 Domaine Daniel-Etienne Defaix, Vielles Vignes, Chablis, Frankrig

 

Kalvemørbrad
Blomkål – Ærter – Trøffel – Brunet smør
2012 M. Abbona, Barbaresco, Italien

 

Citronfromage
Kikse – Lime – Marengs – Rålakrids
2011 Markus Molitor, Riesling Auslese “Haus Klosterberg”, Mosel, Tyskland

 

Menu 495,- pr. person
Vinmenu 475,- pr. person

SLOTSKÆLDEREN


Avocado
Baerii gold kaviar – Valnød – Skovsyre
2016 Domäne Wachau, Grüner Veltliner, Smaragd, ØstrigAvocado

 

Jomfruhummer
Tomat – vandmelon – bronzefennikel – citronverbena
2003 Domaine Bliemerose, Riesling, Alsace, Frankrig

 

Hvide asparges
Løgurter – Persille – Sauce med Vesterhavsost
2012 Domaine Daniel-Etienne Defaix, Vielles Vignes, Chablis, Frankrig

 

Kalvemørbrad
Blomkål – Ærter – Trøffel – Brunet smør
2012 M. Abbona, Barbaresco, Italien

 

Citronfromage
Kikse – Lime – Marengs – Rålakrids
2011 Markus Molitor, Riesling Auslese “Haus Klosterberg”, Mosel, Tyskland

 

Brie de Meaux
Trøffel – Hasselnød
2016 Domaine Chasselay, Bourgogne rouge, Frankrig

 

Menu 750,- pr. person
Vinmenu 650,- pr. person