Restaurant Slotskælderen

Åben fredag og lørdag fra maj til september

Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme med hjertevarme og vægt på det gode værtskab. Her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske om en god oplevelse.

Slotskøkkenets menu tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og på hylderne i slottets vinkælder finder tjenerne altid de flasker, der passer til netop dine ønsker.

Fredag og lørdag serveres vi en 6 retter set menu.


Avocado
Baerii gold kaviar – Valnød – Skovsyre
2016 Domäne Wachau, Grüner Veltliner, Smaragd, Østrig

Kammusling
Artiskok – Svampe
2012 Domaine Daniel-Etienne Defaix, Vielles Vignes, Chablis, Frankrig

Syltet Asparges
Gravad lam – Løgurter
2003 Domaine Bliemerose, Riesling, Alsace, Frankrig

Kalvemørbrad
Brissel – Ærter – Løg
2012 M. Abbona, Barbaresco, Italien

Brie de Meaux
Trøffel – Hasselnød
2016 Domaine Chasselay, Bourgogne rouge, Frankrig

”Koldskål”
Crumble – Citron – Havesyre
2011 Markus Molitor, Riesling Auslese “Haus Klosterberg”, Mosel, Tyskland

Pris 750,- pp
Vinmenu 650,- pp

 

BOOK BORD HER

VINKORT


Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.

**

SELSKAB FRA 12 PERSONER
Er I et mindre selskab kan der bestilles 6 retters set menu eller vores velsmagende 3 retters set menu med afsæt i sæsonens råvarer til 425,- hvor supplerende retter kan tilkøbs.
Kontakt os for yderligere information på mail: booking@kokkedal-slot.dk eller telefon 44 22 80 05