Restaurant Slotskælderen

Åben fredag og lørdag fra maj til september

Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme med hjertevarme og vægt på det gode værtskab. Her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske om en god oplevelse.

Slotskøkkenets menu tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og på hylderne i slottets vinkælder finder tjenerne altid de flasker, der passer til netop dine ønsker.

Fredag og lørdag serveres vi en 6 retter set menu.


Kartoffel Royal
Gold Unika caviar – Løg – Skovsyre
2016 Wittmann, Riesling, Trocken, Mosel, Tyskland

 

Kammusling tatar
Østers – Persille fløde – Blegselleri
2017 Jean Pabiot “Les Caillottes”, Pouilly Fumé, Loire, Frankrig

 

Syltet & brændt makrel
Tomat – Vandmelon – Bronzefennikel
2016 M. Abbona “Cinerino”, Viognier, Piemonte, Italien

 

Flat Iron
Broccoli –  Fermenteret hvidløg – Vesterhavsost
2014 Peter Sisseck, PSI, Ribera del Duero, Spanien

 

Comté
Kørvel – Kirsebær
2015 “Ampelos” Pinot Noir, Sta. Rita Hills, California, USA

 

Jordbærmousse & hindbærsorbet
Sommerbær – Jordbær karamel
N.V. Azienda agricola Malvira, Brachetto, Piemonte, Italien

 

Pris 750,- pp
Vinmenu 650,- pp

 

BOOK BORD HER

VINKORT


Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.

**

SELSKAB FRA 12 PERSONER
Er I et mindre selskab kan der bestilles 6 retters set menu eller vores velsmagende 3 retters set menu med afsæt i sæsonens råvarer til 425,- hvor supplerende retter kan tilkøbs.
Kontakt os for yderligere information på mail: booking@kokkedal-slot.dk eller telefon 44 22 80 05