Restaurant Slotskælderen

Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme med hjertevarme og vægt på det gode værtskab. Her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske om en god oplevelse. Slotskøkkenets menu tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og på hylderne i slottets vinkælder finder tjenerne altid de flasker, der passer til netop dine ønsker.

Over sommeren har Slotskælderen åben fredag og lørdag med fast 6 retters set menu.

 

SET MENU

Oscietra caviar med rimmet Hamachi, grønne asparges, confiteret æggeblomme & persille
2016 Pazo senorans, Albariño, Rias Baixas, Spanien

Rørt taskekrabbe med limemayonnaise, syltede tomater & avocado
2017 Château Langlois, Sancerre, Loire, Frankrig

Farseret pighvar med hvide asparges, ramsløg og blanquettesauce
2017 Journeys End, Chardonnay, Stellenbosch, Sydafrika

Timianstegt poussinbryst med blomkål, morkelvinaigrette, trøffel og Vestehavsost 
2016 Tenuta di Aglea Etna Rosso “Thalia”, Nerello Masscalese, Sicilien, Italien

Creme af Tallegio med tomater og oliven
2016 Weszeli, Riesling Belle Fleur, Kamptal, Østrig

Marinerede jordbær med jordbærsorbet og champagneskum
N.V. Acquesi, Brachetto, Piemonte, Italien

 

Menu 750,- 
Vinmenu 6 gl. 650,- 
Vand ad libitum 45,- 

 

VINKORT

BOOK BORD ONLINE

 

Afhold et mindre selskab og giv dine gæster en fortryllende oplevelse. Med afsæt i sæsonens råvarer og lokal kulinarisk inspiration serverer vi en velsmagende sæsonmenu suppleret af udsøgte vine.

Kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk
Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.