Mortens aften 2018

Traditionen tro fejrer vi den 10. november Mortens aften i stearinlysenes skær under hvælvingerne i den hyggelige restaurant Slotskælderen. I år tilbyder vi både en 4 og 6 retters menu.

4 RETTER

 

Rimmet torsk med persille, agurk og peberrodsfløde
Vin:  2017 Louis Jadot, Cellier de la Sablière, Chablis

*

Vildtconsommé med vagtelæg, andekråser, trøffel og efterårets svampe
Vin:  2016 Ste. Michelle, Chardonnay, Washington State

*

Ballotine af gås med citrontimian, sveskepuré, hasselnødder, syrlige rødløg, spæde kålskud og friteret gåselår
Vin: 2014 Boutinot ”Séguret”, Côtes du Rhône villages

*

Pære med hvid peber, honning og yoghurtis
Vin:  2014 Château de Ricaud, Loupiac, Frankrig

 

Pris 525,- per person
Vinmenu 475,- per person

6 RETTER

 

Gillardeau østers med æblepuré, rosenkål og dild
Vin: 2016 Domäne Wachau, Grüner Veltliner, Wachau

*

Rimmet torsk med persille, agurk og peberrodsfløde
Vin:  2017 Louis Jadot, Cellier de la Sablière, Chablis

*

Vildtconsommé med vagtelæg, andekråser, trøffel og efterårets svampe
Vin:  2016 Ste. Michelle, Chardonnay, Washington State

*

Ballotine af gås med citrontimian, sveskepuré, hasselnødder, syrlige rødløg, spæde kålskud og friteret gåselår
Vin: 2014 Boutinot ”Séguret”, Côtes du Rhône villages

*

Gammel knas med portvinssyltede kirsebær og kørvelkiks
Vin:  2015 Weszeli, Riesling Belle Fleur, Kamptal

*

Pære med hvid peber, honning og yoghurtis
Vin:  2014 Château de Ricaud, Loupiac, Frankrig

 

Pris 750,- per person
Vinmenu 650,- per person

Bemærk venligst, at vi denne aften kun serverer 4 og 6 retters menuer.

BESTIL DIT BORD TIL MORTENS AFTEN HER