Julefrokost & Julemiddag

Hver weekend fra d. 23. november til og med 2. juledag tilbyder den hyggelige restaurant Slotskælderen en juleinspireret menu både som 3 eller 5 retter.

3 RETTER

 

Citrusgravad laks med rejer, avokado, hummermayonnaise,
citron & sprød toast
Vin: Natural wine, Chardonnay, Australien

*
Berberi andebryst og confiteret andelår med syltet rødkål, tranebær, æble,
krydret sauce samt brunede kartofler
Vin: Boutinot ”Seguret”, Cotes du Rhone, Frankrig

*
Ris a la mande med kirsebærsauce
Vin: Quinta Ruby Port, Portugal

 

Pris 395 per person
Vinmenu 395 per person

5 RETTER

 

Peberrodscremet sild med snaps, dild, æble & rødløg
Vin: Viognier, Les Berchets, Frankrig

*
Citrusgravad laks med rejer, avokado, hummermayonnaise,
citron & sprød toast
Vin: Natural wine, Chardonnay, Australien

*
Berberi andebryst og confiteret andelår med syltet rødkål, tranebær, æble,
krydret sauce samt brunede kartofler
Vin: Boutinot ”Seguret”, Cotes du Rhone, Frankrig

*
Oste fra nær & fjern med sødt samt knækbrød
Vin: Château De Fesles, Coteaux Layon, Chenin blanc. Frankrig

*
Ris a la mande med kirsebærsauce
Vin: Quinta Ruby Port, Portugal

 

Pris 545 per person
Vinmenu 545 per person

Derudover tilbyder vi et spændende a la carte kort samt et udsøgt vinkort.
Bemærk 1/2 pris for børn til og med 11 år.

 

BOOK BORD HER

eller kontakt os på telefon 44 22 80 08 eller mail: restaurant@kokkedal-slot.dk
Vi anbefaler gæster at bestille bord inden ankomst.